Smafolk is een Deens merk met een collectie voor baby`s en kinderen. De kleding is vooral heel draagbaar. Het merk bestaat sinds 2005. De colllectie is geinspireerd op de retro stijl van de jaren 70 met mooie en kleurrijke prints.De Smafolk prints op de kleding is typisch voor de scandinavische kleding. Iedereen kent het beroemde Smafolk appel printje inmiddels wel, maar ook de allover tractors, bloemen en auto's doen het goed en vinden hun huis in de kast van menig baby en kind. De collectie loopt vanaf maat 56 t/m 152 en bestaat uit basis artikelen waarvan de prints en kleuren ieder seizoen veranderen.

Smafolk produceert de collectie in een hoogwaardige kwaliteit met het Okotex Standard 100 merk. Okotex is de garantie dat de kleding geen schadelijke stoffen bevat of vrijkomen tijdens het dragen. Alle materialen die in de kleding verwerkt worden moeten voldoen aan de eisen van Okotex Standard 100.

Småfolk kleding zijn altijd vrolijke kleuren, in de beste kwaliteit. 85% van de collectie en bijna 100% van de babycollectie is Standard 100 by Oeko Tex-gecertificeerd. Småfolk-collecties worden van collectie tot collectie op elkaar afgestemd, zodat je Småfolk-kleding kan worden gemengd met vorige of nieuwe collecties.

www.smafolk.dk