Vacature Agent

 

Mrs Jansen Agency is een agentschap dat mooie en originele (kinder)lifestyle- en interieurmerken uit diverse Europese landen vertegenwoordigt. De merken die Mrs Jansen vertegenwoordigt, worden geselecteerd op originaliteit, creativiteit en kwaliteit. Hiermee presenteert het agentschap een uniek aanbod voor retailers in de Benelux. Mrs Jansen voert de volgende merken: Done by Deer, Roommate, Smallstuff en Smafolk.

Wij zijn per direct op zoek naar een zelfstandig werkende agent. Trefwoorden: spontaan, salestijger, ambitieus, commercieel, zelfstandig, creatief, punctueel, affiniteit met de baby- en kinderbranche. Bereid tot reizen door Nederland. In bezit van rijbewijs en auto.

Na een gedegen inwerkperiode zul je als zelfstandig agent onze diverse klanten bezoeken in geheel Nederland. Variërend van grote Retail ketens tot kleine zelfstandigen. Je adviseert en optimaliseert schap aanwezigheid van bestaande en nieuwe collectie. Je genereertNieuwe business door actief nieuwe klanten te prospecteren. Bestaande en nieuwe klanten adviseren in de verkoop en informeren over (aankomende) collecties. Het bijwonen van beurzen in Nederland, incidenteel ook in het buitenland

De samenwerking zal in eerste instantie zijn door middel van een freelance opdracht. Je bent dus zelf verantwoordelijk voor je eigen verdienste. Na enige tijd en gebleken geschiktheid behoort toetreding als partner tot een van de mogelijkheden.